GERİ DÖNDÜM: YENİ TASARIM, YENİ ANLAYIŞ



Uzun bir aranın ardından, yeni bir tasarım ve yepyeni bir anlayışla tekrar karşınızdayım. Taşınma, askerlik başvurusu ve diğer kişisel meseleler derken blogla ilgilenmeye hiç vakit bulamadım. Vakit bulduktan sonra ise iki hafta boyunca internetim olmadı. Tüm bunlardan ötürü, yaklaşık 1 aydır aranızda olamadım.

Blogla ilgilenemediğim bu dönemde kitap okumaya ve film/dizi izlemeye daha fazla vakit ayırabildim. Dolayısıyla, bir aksilik olmadığı takdirde, kitap ve film/dizi yorumları art arda gelecektir. Önümüzdeki süreçte, askere gideceğim Kasım ayına kadar düzenli olarak yazılarımı girmeyi ve blogla ilgilenmeyi düşünüyorum.

Geçen uzun zamanın ardından, yeni tasarım ve anlayışla geri dönerek, bir anlamda taze bir başlangıç yapmış oldum. Artık çok daha çeşitli ve doyurucu içeriklerle karşınızda olmaya çalışacağım. Buna örnek olarak, seri şeklinde yayınlanacak çeşitli konulardaki araştırma yazıları, yazar biyografileri, oyuncu röportajlarını verebilirim. Bu röportajları bizzat ben gidip yapmayacak olsam da, yerli ve yabancı kaynaklarda yayınlanan röportajları sizler için derlemeyi düşünüyorum. Daha önce ürettiğim içeriklerin,(özellikle kitap ve film yorumları) yazım olarak özgün olsa da fikir olarak yeterli özgünlükte ve beni öne çıkaracak nitelikte olmadığını düşünmem, böyle bir anlayışı benimsememde önemli rol oynadı.

Yeni tasarım hakkında da bir kaç kelam edip "Geri Dönüş" yazımı burada noktalayacağım. Blogumu takip edenler, bir önceki tasarımımı hatırlayacaktır. O tasarımda yetersiz gördüğüm ve fazla bulduğum noktaları, yeni blog temasıyla birlikte büyük ölçüde giderdiğimi düşünüyorum. Hala eksik olan bir kaç nokta var, onları da kısa zamanda tamamlayacağım. Sizler de bir sorunla karşılaştığınız takdirde, tarafıma iletirseniz çok sevinirim.

Dilerim her şey planladığım şekilde ilerler ve önümüzdeki kısa süreçte doyurucu ve zengin içeriklerle, sizlerin beklentilerine karşılık verebilirim. 
GERİ DÖNDÜM: YENİ TASARIM, YENİ ANLAYIŞ GERİ DÖNDÜM: YENİ TASARIM, YENİ ANLAYIŞ Reviewed by Ne Okudum Ne İzledim on Ağustos 28, 2016 Rating: 5

32 yorum

  1. Hepsi de hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı uğurlu olsun :) Benim de blog yenilendi.Daha alışamadım ben de yeni duruma :) Hoş geldin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size de hayırlı uğurlu olsun, biraz baktım şimdi, güzel şirin bir tema olmuş. :) Teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Hoşgeldin sefalar getirdin özlettin.
    Yenilik güzeldir, yenilikler hep seninle olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yeniliğe uzun zamandır ihtiyacım vardı, sanki yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi. :D Teşekkür ederim. :)

      Sil
  4. Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman :) İzlediğim filmlerin bir kısmını senin blogundan çıkarttığım için söylemeden edemeyeceğim; insanlar film yorumlarına aç aç :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Oktay kardeşim, teşekkür ederim. O derece diyorsun. :D En kısa zamanda yeni film yorumlarıyla devam ederim öyleyse. :)

      Sil
  5. Hoş geldin Serhat, yenilikler sadece sayfan da değil hepsi hayırlı olsun Allah içine sindirsin canım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Günaydın. Hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldin Serhat. :) özlettin kendini. bir daha bu kadar kaybolma gözünü seveyim. :) ben yaptım sen yapma. :)

    herşey hakkında hayırlısı olsun ve herşey gönlünce olsun. :) şu röportajlar konusunda sana yardımcı olmak istemiyorum değil aslında. :) elim biraz uzundur bu konuda. :) Anladın sen. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende özlemişim blogla ilgilenmeyi. Sana söylendim söylendim başıma geldi. :D
      Röportajlar konusunda da neden olmasın, maksat insanlara güzel şeyler ulaştırmak, birlikte çalışabiliriz. :D

      Sil
  8. Hayırlı uğurlu olsun kardeşim, sana şans getirsin.

    YanıtlaSil
  9. Geri dönmene sevindim :) Acaba yazılarını görmüyor muyum diye girip girip duruyordum ben de sayfana. Yeni yazılarını da merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevindim tekrar burada olduğuma. Bir anlam fena da olmadı, kendimi yenileme fırsatı buldum, vardır bir hayır. :D Teşekkür ederim, en kısa zamanda geliyor yeni yazılar. :)

      Sil
  10. Ne kadar güzel bir haber! Tekrar hoşgeldin. Kalemini özledik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş buldum, Buse, teşekkür ederim. Bir aksilik olmazsa Kasım ayına kadar kesintisiz buradayım. :)

      Sil
  11. Hoş geldin, yeni tasarımın hayırlı uğurlu olsun :) bENCE SÜPER OLMUŞ, eline sağlık. Tam senin içerikle uyumlu renkler ve tema. Keşke benim de güzel bi temam olsa, hop diye inse tepeden :D şaka bir yana çok güzel olmuş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke öyle olsa, güzel olurdu tabi. :D Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. :)

      Sil
  12. Yeni tasarım güzelmiş güle güle kullanın. :) Yazılarınızı bekliyoruz. :))

    YanıtlaSil
  13. Biz də o yeni yazıları gözləyək ;) Əsgərlik başvurusu? Əsgərliyə gedirsən? Bloga yazmayanda bura üçün darıxmaq/özləmək belə gözəl hisdir mənə görə :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle özlemek ve özlenmek bile güzel aslında. Evet Kasım ayında bir aksilik olmazsa, yeni yazılar da geliyor en kısa zamanda. :)

      Sil
  14. Eski tasarımını bilmiyorum ancak bu yeni tasarım süpermiş. Tebrikler...

    YanıtlaSil
  15. Bu yeniliği sevdim, daha da taçlandıracaksın blogu belli ki Serhat!
    Askerlik de yakınmış, hakkında hayırlısı olsun, gönlüne göre inş ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olacak inşallah, bakalım bir aksilik olmazsa. Amin inşallah. :)

      Sil
  16. Serhat bu yayınını kaçırmışım. Mazur gör beni. Çok güzel, hayırlı olsun oğlum. Ben bloğumdan bir mim yazısı paylaşacağım şu saatlerde... Site adresinde mi değişti.Link ekleyemiyorum bir türlü ismine. Olmadı bir türlü yapamadım sana buradan diyorum ki, seni de mimledim. Askere gitmene az kaldı. Dilerim çabucak biter. Sevgilerimle oğlum :)

    YanıtlaSil
  17. Serhat hoş geldin özletme kendini :)
    Yeni tasarımın cıvıl cıvıl görünüyor. Ben de sıkıldıkça tema değiştiriyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil